ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
 
z Érintett weboldalakon vagy szolgáltatások igénybevétele előtt, során vagy után, illetőleg egyéb más módon, a következőkben meghatározott adataival iratkozhat fel hírlevélre.

A kezel adatok köre és célja:  

név azonosítás
e-mail hírlevél kiküldése

A hírlevélre történő feliratkozás önkéntes hozzájáruláson alapul.

Az érintettek köre minden természetes személy, aki cégünk híreiről, akcióiról, kedvezményeiről és újdonságairól rendszeresen értesülni kíván, ezért személyes adatainak megadásával a hírlevél-szolgáltatásra feliratkozik.

A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelés célja az Érintett teljes körű általános vagy személyre szabott tájékoztatása az Adatkezelő legújabb akcióiról, eseményeiről, híreiről, értesítés szolgáltatások változásáról, elmaradásáról.

Hírlevél kiküldése kizárólag az Érintett előzetes hozzájárulásával történik.

Az Adatkezelő kizárólag addig kezeli az ebből a célból felvett személyes adatokat, amíg az Érintett le nem iratkozik a hírlevéllistáról. Az Érintett a hírlevélről bármikor leiratkozhat, az elektronikus levelek alján található link segítségével, valamint az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre küldött lemondási kérelem útján.

Az Adatkezelő hírlevéllistát folyamatosan felülvizsgálja, és azokat a címeket, amelyek többször nem jutottak célba a rendszerből törli.

Az Adatkezelő a kiküldött hírlevelek olvasottságáról, a hírlevelekben levő linkekre történő kattintások segítségével, anonim statisztikát vezet.

Az adatkezelés módja elektronikusan, automatizáltan történik.

Az adatok forrása: közvetlenül az Érintettől.

Esetleges adatközlés harmadik fél számára, csak mint adatfeldolgozó számára kerül közlésre.

Automatizált döntéshozatal profilalkotás: az adatkezelés kapcsán ilyen nem történik.

 

 
 
 
FELELŐSSÉGI NYILATKOZAT

A honlapot a COSNET Kft. üzemelteti.

A honlapon található információk semmilyen esetben nem minősülnek konkrét szakmai tanácsnak. Amennyiben konkrét tanácsra van szüksége, vagy a honlapon közölt információkról szeretne további tájékoztatást kapni, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a honlapon található elérhetőségeinken.

Mindent megteszünk azért, hogy a honlap tartalma pontos, teljes körű és naprakész legyen. Mindamellett nem vállalunk felelősséget az oldalainkon megjelent információk teljességéért, pontosságáért, időszerűségéért vagy a felhasználásuk kapcsán fellépő következményekért. Nem vállalunk továbbá semmilyen felelősséget a honlap használatából vagy a megjelent információkra való hagyatkozásból eredő esetleges kárért.

A honlap külső weboldalakra mutató hivatkozásokat is tartalmazhat, amelyekre lehetőség szerint minden esetben felhívjuk a figyelmet. A külső honlapokat független harmadik felek üzemeltetik, amelyekre COSNET Kft. nincs befolyással, ezért a COSNET Kft. nem felelős az ilyen honlapok elérhetőségéért, tartalmáért vagy felhasználásáért.

SZERZŐI JOGI NYILATKOZAT

A honlap tartalma szerzői jogi védelem hatálya alá tartozik, beleértve az adatbázisjogokat és egyéb vonatkozó jogokat. Minden jog fenntartva. A honlapon található anyagok jogosulatlan felhasználása a hatályos szerzői jogi jogszabályokkal ellentétes lehet. Ez a honlap sem egészben, sem részben nem reprodukálható (mechanikus vagy elektronikus úton), kivéve a személyes, nem kereskedelmi célú felhasználást, illetve a COSNET Kft. -re vonatkozó adatok tájékozódás céljából történő megtekintését. Ha a honlapról a fent említett célból adatokat tölt le, minden példánynak tartalmaznia kell az eredetiben szereplő szerzői jogi és egyéb tulajdonjogra vonatkozó nyilatkozatokat. A jelen honlap bármely részének módosítása, terjesztése, nyilvános bemutatása, más szellemi alkotásba, kiadványba vagy honlapba történő beépítése vagy egyéb, az információk visszakereshetőségét lehetővé tevő elektronikus rendszerben történő tárolása bármilyen okból tilos.